Reteta preluata de la Mitinita...am mai mancat asa ceva, dar, doar in restaurantele cu specific chinezesc. Am mai avut o tentativa de a face aceste gogosele dulci, dar nu mi-au iesit asa de bine...

Multumesc Adina pentru reteta, sunt delicioase!>:DPieptul de pui, spalat si curatat se usuca cu prosoape de hartie si se taie cuburi/fasii. Se amesteca uleiul cu sare,piper si zahar, se adauga bucatile de pui, se amesteca si se lasa la marinat 30 minute. Pentru aluat: amestecam faina, amidonul, sarea, praful de copt. Adaugam oul, uleiul si amestecam cu un tel tip para. Adaugam treptat apa in timp ce amestecam cu telul pana ajungem la consistenta aluatului de clatite. Dam deoparte si lasam aluatul sa se linisteasca si puiul sa se marineze. Dupa expirarea timpului, punem ulei de palmier la incins intr-o tigaie wok. Luam fiecare bucata de pui, o dam prin aluat si o prajim in ulei pana devine rumena pe ambele parti. Le scoatem pe servetele absorbante. Dupa ce am prajit toate gogoselele de pui, aruncam uleiul din tigaie, punem in wok ingredientele amestecate dinainte pentru sos, punem pe foc sa se inaclzeasca si trecem gogoselele prin sosul cald. Am servit cu orez cu legume, dar merge la fel de bine cu orez simplu sau taitei. Sa va fie de bine!!ingredientele sa aibe temperatura camerei inainte de prajire