Pentru un pranz delicios si satios, va recomand aceasta mancarica.

Se face foarte usor si este perfecta si pentru zilele de post.

Precizez ca este prima data cand gatesc o mancare cu naut si sunt foarte incantata de rezultat.

Spalam bine vanata si o taiem cuburi, apoi punem 2-3 linguri cu ulei intr-o tigaie si calim cubuletele de vinete pana cand se rumenesc pe toate partile. Dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie.

In aceeasi tigaie mai punem putin ulei si adaugam ceapa si 4 catei de usturoi tocate marunt. Adaugam si putina apa si lasam cateva minute la calit, amestecand periodic.

Adaugam nautul scurs bine de zeama si rosiile din conserva si amestecam compozitia pana se leaga. Lasam cateva minute la fiert si potrivim de sare si piper dupa gust.

Punem vinetele, amestecam si mai lasam cateva minute.

Adaugam restul de usturoi (2 catei) pe care l-am dat pe razatoarea mica, pentru maxim de gust. Punem acum si patrunjelul tocat marunt, amestecam si inchidem focul, apoi acoperim cu un capac si lasam cateva minute acoperit dupa care servim.

Pofta buna!