Cu ceva ani in urma gasisem reteta aceasta intr-o carte parca si o copiasem.

Zilele trecute am dat peste ea si am zis sa o prepar . O reteta simpla si delicioasa pe baza de legume .

Ardeii se spala,se taie in doua,se arunca cotorul si se curata de seminte si nervuri. Se taie apoi fasii de grosime potrivita. Ceapa o spalam si o taiem rondele . Rosiile le spalam,indepartam codita si feliem felii subtiri . Punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Punem ulei si cand acesta este incins, punem ardeii si ceapa si lasam la calit pentru 10-15 minute amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn . Cand legumele s-au calit, adaugam rosiile, acoperim cu capac si amestecam cu grija . Presaram sare si piper dupa gust . Lasam la foc potrivit pentru 15 minute.

Cand legumele sunt gata spargem ouale in tigaie peste legume,presaram sare, acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata .

Servim cald .

Pofta buna .