No, i-a venit randul lui Laurentiu-Ionel, sa ma jaute si la preparare dulcetei. Zis si facut.

Gutuile curatate de coaja se toaca marunt, eu m-am ajutat cu robotul de bucatarie :D ;) Apoi se aseaza straturi, straturi in vasul aparatului Multicooker, alternand cu zaharul si zeama de citrice. Se conecteaza aparatul Multicooker de la Philips, la sursa de curent, se alege din meniu, programul JAM, adica dulceata, apoi se apasa butonul start, se lasa capacul si aparatul isi va face treaba linisti timp de cca. 60 de minute. In functie de cum va place consistenta dulcetei, mai programati inca o data aparatul la acelasi program, pana cand veti obtine consistenta dorita. Spre finalul fierberii se adauga mirodeniile. Apoi se deconecteaza aparatul de la sursa de curent, iar dulceata se pune fierbinte in borcanele sterilizate, ce se pun la odihnit pana a doua zi, intr-un cos, invelite bine cu patura sau o fata de masa mai groasa. A doua zi, se eticheteaza si se pun la loc de frunte in camara. Spor si pofta buna!