Zilele, astea am tot mancat asiatic, gatit in casa bineinteles;) TataZmeu a fost Chef de Chef;) Cu legumele pentru wok, de la DomnPostas alias LIDl, am fost de acord;), dar cu sos-ul de ardei, ananas si curry :( a mers prima oara! ;) dar dupa ce am citit ce ingrediente, stau la baza lui, mi-am pus rotitele la treaba ;) Si pe bune ca a iesit o treaba tare buna ;) Pare elaborios, dar pe bune ca e chiar simplu si tare gustos ;) Totodata am testat si blender-ul Phillips,;) Cum spunea Sylvia, s-a lipit de oala :D ;) Multumesc Phillips si retete ;)Ardeii si morcovul curatati se taie marunt si se pun la calit in ulei de masline, impreuna cu bucatile de ananas de la Sun Food si putina apa, la foc mediu, neacoperit, cca 15 minute. Apoi se adauga usturoiul, stafidele si se aezoneaza de sare, otet, boia si mix de curry, lasandu-se la fiert cca 15 minute la foc mic, pana se imbina gusturile. Amidonul se dilueaza in apa si se adauga la final, impreuna cu smantana, in amestecul de legume, lasandu-se la gatit cca 2 minute. Apoi se blendeaza pentru a se obtine un sos fin ;) si se serveste impreuna cu legume stil asiatic si orez ;) Spor si pofta buna!