Cu gandul la Tiramisu reteta originalaAm ramas fixatacu foita de aur comestibila pe care am vazut-o la Master chef si de cate ori am fost pe la copii in Italia sau Franta mereu ma uitam dupa ea;in schimb am gasit acest zahar aurit,care se foloseste tot la ornat Pentru ca tot au venit copiii intr-o scurta vacanta(cu treburi),si pentru ca tot s-a nimerit sa fie si ziua Mihaelei,i-am intampinat cu acest tort in care am folosit zaharul aurit A fost facut in graba dar alta data-l voi pune in valoare mai bine. De asemenea tot cu acest tort vin si in intampinarea voastra!!Se amesteca branza intr-un castron impreuna cu zahar, un praf de sare, galbenusurile si frisca batuta.

In inelul de la forma de tort patrata pus pe un platou, se pun piscoturile trecute prin cafea amestecata cu Amaretto,deasupra crema, se acopera cu alt rand de piscoturi si tot asa pana se termina, ultimul rand fiind crema. Se lasa la frigider pana a doua zi cand se scoate inelul, se pune un sablon si se pudreaza cu cacao si zaharul aurit.

Se taie apoi si se serveste.