Vazut, placut,, preparat . Ieri am vazut intr-o emisiune de travel acest sandvici .

Este foarte popular in zona de nord-est a Angliei, newcastle . Acolo se prepara cu niste painici speciale, turtite cat farfuriile[ de servit felul doi ] de mari . Pentru mine a fost mai rapid sa folosesc niste cornuri .

L-am adaptat dupa gustul si posibilitatile mele .

Ceapa se curata. Se spala si se toaca marunt cubulete .

Prajiti ceapa usor pana devine sticloasa [ 1-2 minute ] in uleiul amestecat cu unt ].

Adugati sare si mazarea verde + putina apa .

Fierbeti 5 minute si mixati pana devine pasta cu ajutorul blenderului de mana .

Taiati cornurile in doua si ungeti-le pe interior pe fiecare parte cu pasta de mazare verde.

Ungeti fiecare felie de sunca cu pasta de hrean in otet .

Distribuiti in fiecare corn uns cu mix de mazare cate o felie de sunca cu hrean .

Pofta Buna !!!