Sotul meu nu inceteaza cu laudele cat de gustoasa este mancarica pregatita la Multicookerul Philips. Asa ca armonia si intelegera pluteste prin aer. Doar primavara sa mai vina :D >:D< Curcanul meu a fost mare si spatele carnos. Am fost nevoita sa-l transez in 6 bucati cu ajutorul vechii mele securici.

Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .

Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .

Se pune in cuva aparatului uleiul, ceapa si bucatile de carne .

Nu este nevoie de mai mult ulei, curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .

Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu - fry, se fixeaza timpul la 20 minute - Start [ cu capacul inchis] .

Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa, sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .

Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .

Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .

Am servit bucatile de spate, calde, prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.

Puteti folosi salata sau garnitura preferata .