De la Dia am preluat-o. Foarte rapida si buna este!Blat: Se amesteca oul, iaurtul, uleiul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Trebuie sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite care curge mai greu de pe tel, dar totusi curge. Tigaia se unge obligatoriu cu unt. Se pune compozitia in tigaia unsa si se niveleaza.

Se pune ketchup si se presara oregano si piper. Se rade un strat subtire de cascaval. Se pun si celelalte ingrediente feliate subtire in ordinea dorita. Se rade cascaval deasupra din abundenta.

Se pune capacul peste tigaie si se lasa la foc mic. Nu se deschide capacul primele 10 minute.

Dupa 10-12 minute se ridica capacul si se verifica daca blatul este copt pe partea de jos.

Cand blatul este pe gustul vostru se scoate pizza din tigaie. (eu am tinut-o 16 minute)Se serveste calda.

Pofta Buna!Se pot folosi si alte ingrediente, dupa plac. Eu am avut o tigaie de 32 cm diametru, antiaderenta, cu capac.