Briose delicioase si aspectuoase! Puteti impresiona pe oricine cu aceste bunatati!Cu o seara inainte de coacerea brioselor se prepara crema ganache: ciocolata se pune la topit la bain-marie impreuna cu 100 ml frisca.

Dupa ce s-a topit se amesteca cu restul de frisca,se lasa la racit si se pune la frigider.

PENTRU 12:Pentru briose, separam ouale si batem albusurile cu zaharul, doar pana cand acesta se topeste, nu pana se intareste.

Se adauga galbenusurile,untul topit si laptele si se amesteca bine. Bicarbonatul se stinge cu otet, la fel si praful de copt si se incorporeaza, apoi adaugam treptat faina si mai la final cacao.

Adaugam pana cand compozitia devine mai tare putin ca la chec. Luam o lingura si punem in 12 forme (de silicon am folosit), pe care le dam la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 minute (sau pana sunt rumene si pe fund si pe deasupra).

Repetam procesul pentru inca o duzina.

Scoatem compozitia de frisca de la frigider si o batem cu un intaritor de frisca pana se intareste bine.

Dupa ce briosele s-au racit, le decoram cu posul.

Un baton snichers il feliem in bucatele de 0,5 cm pe care le mai putem taia in jumatate si le asezam in varful cremei.

Topim caramelele la bain marie cu frisca si cu o lingurita stropim crema brioselor.

Pe deasupra presaram alune normale maruntite si am terminat!Sper sa va placa, mie mi-au placut!