Am vazut reteta la TV Paprika .

Este reteta Nigellei,mi-a placut ce a iesit si am zis s-o postez si eu aci.

Combinatiile ingredientelor sunt delicioase.

Mai intai facem bulgurul.

Punem intr-o cratita uleiul,rupem spaghetele bucati,le calim pana devin aurii,adaugam bulgurul amestecam si lasam 2 minute,adaugam scortisoara amestecam si turnam apa clocotita,acoperim si lasam la cel mai mic foc 15 min cand va fi gataIntre timp pregatim tocana.

Taiem chorzo in felii,punem pe foc o tigaie cu fund dublu si incapatoare,adaugam chorizo si lasam pe foc pana salamul lasa o grasime portocalie,apoi adaugam sherry,lasam 2 minute urmeaza caisele taiate in doua,amestecam,adaugam nautul,apoi rosiile si apa,potrivim de sare si piper,lasam pe foc iute cam 5-7 minute sa bolboroseasca pana sosul se leaga usor.

Se serveste tocana pe pat de bulgur si se orneaza cu coriandru tocat.

Pofta buna.