O reteta usoara si de efect mai ales in aceste zile! Copiii au fost tare incantati.

Se zdrobesc biscuitii marunt. Se amesteca cu cele 3 lg de unt topit. Se pregatesc formele pentru briose (tava sau forme din silicon), se ia cate o hartie de copt speciala pt briose, se pune cate o lingura de biscuiti in fiecare forma si cu ajutorul unui pahar mic se apasa pe biscuiti.

Intr-un vas se amesteca crema de branza (eu am avut de la Lidl) cu zaharul, zaharul vanilat si esenta pana ce se dizolva granulele de zahar. Se adauga cate un ou, amestecand bine dupa fiecare. La final se adauga grisul si dropsurile de ciocolata. Se omogenizeaza.

Se umple formele de briose cu aceasta umplutura si se da la cuptorul preincalzit la 175 de grade pentru aproximativ 30-35 minute. Se lasa sa se raceasca apoi se dau la frigider pentru cel putin o ora. Se scot din forme, se pune o jumatate de lingurita de nuca de cocos verde si se aseaza bombonele colorate, dandu-i aspectul unui cuib de pasari.

Sunt foarte haioase si de efect! Copiilor le va placea cu siguranta! Pofta buna!Ar arata mult mai bine cu forme mai inalte de briose sau altceva asemanator.