Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .

Curatati si spalati legumele .

Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.

Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.

Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.

Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.

Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

In ultima parte a prepararii daca doriti ca varza sa nu-si schimbe mult culoarea, fierbeti fara capac . La fel puteti proceda cu orice leguma verde .