Pentru ca sunt un mare fan al branzeturilor, mai ales ale celor de la Delaco, va aduc o salatica super gustoasa si rapida din carticica primita in dar de la cei de la Delaco. In carte salata era cu sfecla, eu am inlucuit cu dovleac placintar...

Pieptul de pui se taie cubulete, se consimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie la foc iute pana cand se fragezeste. Marul se taie in felii si apoi cubulete. peste mar se pune zeama de lamaie si se amesteca. Cascavalul se taie cubulete cam de aceeasi marime cu feliile de mar, la fel si dovleacul copt. Intr-un bol se amesteca toate ingredientele taiate cuburi, se adauga putina maioneza, se amesteca, se potriveste de sare, piper si zeama de lamaie daca mai este necesar, se mai amesteca pentru ultima oara si se serveste salata cu patrunjel taiat fin deasupra sau ceapa verde taiata felii. Sa va fie de folos!ca sa nu se oxideze merele le amestecati cu zeama de lamaie daca vreti si va place, puteti sa inlocuiti maioneza cu smantana cu hrean daca va place mancarea picanta aromatizati cu ulei cu infuzie de ardei iute si presarati peste salata fulgi de chili rasniti