Faina, praful de copt, nessul, cappuccino si ciocolata rasa se amesteca. Oul se bate bine cu mixerul, un praf de sare, putin zahar si coaja de portocaFaina, praful de copt, nessul, cappuccino si ciocolata rasa se amesteca. Oul se bate bine cu mixerul, un praf de sare, putin zahar si coaja de portocale pana devine ca o spuma. Apoi se adauga treptat restul de zahar simplu,cel vanilat, laptele si uleiul cate putin si se mixeaza dupa fiecare transa adaugata. Se amesteca cele doua compozitii punand cate putin din compozitia uscata peste cea lichida si amestecand dupa fiecare cu lingura de lemn. Se varsa intr-o forma de care doriti si se introduce la cuptorul incins, pe gratarul din mijloc la foc foarte mic. Dupa 30 minute se face testul cu scobitoarea si daca este cazul se mai lasa 10 minute.

Alte retete culinare recomandate: Placinta cu mere Placinta cu dovleac Lapte de pasare