Bomba calorica,dar merita.

Se prepara de Craciun cand taiem porcul,dar o facem si in timpul anului,este foarte buna.

Carnea am spalat-o si am taiat-o cubulete potrivite.

Carnatiul l-am taiat felii si impreuna cu carnea l-am adaugat intr-o cratita incapatoare.

Nu am pus nici un strop de ulei ptr ca se topeste grasimea de pe carne si lasa unsoare. Cand s-a topit grasimea de pe carne si s-a rumenit carnatiul se adauga apa cat sa acoperim carnea si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Cand carnea este fiarta se adauga usturoiul pisat sau taiat feliute,se sareaza si se pipereaza.

Lasam sa scada apa in asa fel icat sa ramana putin zaft.

Servim alaturi de mamaliga.

Pofta buna.cand prajim carnea lasam focul incet ca sa nu se arda pana se topeste grasimea. neaparat trebuie servita cu muraturi,mai ales varza murata,este super buna. putem adauga la sfarsit si o lingurita de boia .