O tarta numai si numai pentru mineee. Desi, pana la urma a fost savurata de colegele mele, iar calificativul a fost delicioasa;) poate reusesc sa conving si Zmeii sa guste. Din acest motiv, n-am o poza finala de prezentare. Va aduc minunatia asta de tarta aperitiv, poate va inspira in weekend ;) Spor si pofta buna!Bucatelele de bacon se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu tonul scurs de ulei si maruntit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adauga ceapa verde maruntita, rosiile maruntite se asezineaza de sare si piper, se mai lasa la calit cca. 5 minute pana se impreuneaza gusturile.

Intr-o tava de cca. 20/20, se aseaza aluatul de foietaj, apoi se adauga umplutura, deasupra se toarna ouale batute energic impreuna cu branza de vaci, cascavalul si rozmarinul proaspat. Se pune tarta la copt, in cuptorul preincins cca. 25 de minute la 200 g. Se serveste fierbinte sau rece dupa gustul fiecaruia;) Spor si pofta buna!