Tot Gaby_d este de vina si pentru aceasta mancare delicioasa.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet.

Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se adauga pipotele si inimile si se lasa la calit pana se evapora zeama lasata si se rumenesc usor.

Se adauga vinul si se fierbe la foc mediu 10 minute.

Se acopera cu apa, se pun foile de dafin si se lasa la fiert la foc mic 1-1,5 ore.

Se amesteca din cand in cand si se completeaza cu apa daca este nevoie.

Se amesteca smantana cu galbenusul si usturoiul pisat.

Cand sunt fierte pipotele si inimile si sosul este cat doriti de mult sau putin, se adauga in cratita smantana si se mai da un clocot.

Se potriveste de sare.

Se presara mararul tocat, se mai da un clocot si este gata.

Pofta Buna!