Curatenie la congelator. Pachetelele mai mici trebuie preparate. Cum caldura nu ne mai permite preparare la cuptor, ne orientam spre tigaie!!!Carnea si inima se spala bine cu apa rece si se feliaza .

Ciupercile se curata si se taie jumati apoi bucati mai mici .

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt .

Caliti legumele in amestec de ulei cu untura de porc .

Adugati feliile de carne si de inima .

Adugati apa cat sa le acopere usor .

Sarati.

Acum se pune si piperul, foile de dafin, cimbrul, vinul, otetul aromatizat .

Fierbeti la foc mic timp de o ora adugand apa daca este necesar .

Spre sfarsitul pregatirii adugati ciupercile si lasati sosul sa scada pana are consistenta dorita .

Serviti preparatul cu verdeata insotit de garnitura si salata preferata .

Untura de porc fragezeste si da savoare carnii de vanat care este mai seaca .