Niste chifle pufoase si gustoase.

Imi place foarte mult textura aluatului cu branza in compozitie.

Este o reteta care se pregateste usor,eu le-am pregatit seara si le-am avut pentru micul dejun.

Daca nu va plac semintele,puteti sa renuntati la ele.

Faina cernuta am amestecat-o cu drojdia,sarea si zaharul.

Am pus telemeaua data pe razatoare,oul si laptele amestecat cu apa minerala.

Am framantat si am adaugat cate putin ulei si la final amestecul de seminte.

Trebuie sa obtinem un aluat elastic si destul de ferm.

In functie de asta mai adaugati lapte sau faina,dupa caz.

Se framanta pana cand aluatul se desprinde usor de peretii vasului.

L-am lasat la dospit in loc caldut pana ce si-a dublat volumul.

Apoi l-am mai framantat putin si am format chiflele.

Le-am pus in tava pe hartie de copt si le-am mai lasat 15 minute sa dospeasca.

Le-am uns cu galbenus amestecat cu putin lapte si am presarat seminte si sare deasupra.

Le-am pus la cuptor la 200 de grade aproximativ 20 de minute.

Este util sa verificati daca sunt coapte.

Mie mi-au placut foarte mult cu iaurt. Pofta buna !!!!ai avem nevoie de un galbenus+lapte,pentru uns