Cand sosesc dupa cate o scurta vacanta acasa primul preparat pregatit este o supa/ ciorba . Imi lipsesc cel mai mult . Pentru aceasata supa m-am inspirat de aici : http://clickpoftabuna.ro/slider-ul-de-pe-prima-pagina/foto-supa-de-peste.

Bucatile si laptii de peste se pun la fiert in apa sarata cu foi de dafin si boabe de piper.

Fierbeti 15 minute si strecurati zeama . Spalati si curatai morcovul si ceapa . Tocati ceapa marunt si morcovul rondele subtiri . Prajiti in ulei amestecat cu unt ciupercile si kaizerul taiat cubulete . Cand incep sa devina crocante scoteti-le pe o farfurie separat . In uleiul amestecat cu unt ramas adugati imediat ceapa si morcovul . Lasati 1-2 minute pana cand ceapa devine usor sticloasa si adugati faina alba amestecand .

Stingeti cu zeama strecurata de peste . Puneti in zeama care fierbe la foc potrivit orezul si condimentele uscate.

Lasati la gatit 10 minute . Amestecati smantana cu mustar si diluati cu zeama fierbinte . Dregeti supa cu amestecul de smantana . La servit adugati in farfurie bucati de peste, ciuperci si kaizer prajit . Presarati pentru aspect codite de ceapa verde taiate marunt si patrunjel verde .

Atentie la continutul de sare . De obicei kaizerul este sarat.