D-e-l-i-c-i-o-a-s-a !!! Data viitoare insa voi mari cantitatea de morcov ...

Punem intr-un bol zaharul impreuna cu ouale si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana ce devin spuma si s-au deschis la culoare iar zaharul s-a topit . Adaugam laptele, uleiul si un varf de sare si mixam in continuare. Curatam morcovii si ii dam prin razatoarea cu gauri mari. Nuca o maruntim. Adaugam morcovii si nuca in bolul cu compozitia de oua si mixam bine. Separat amestecam faina si praful de copt si le punem in bol.

Amestecam cu grija cu miscari de jos in sus. Tapetam o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si punem compozitia .

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 minute . Cand prajitura s-a copt, o lasam sa se racoreasca, o taiem cuburi si servim .

Nuca poate fi inlocuita cu migdale .