Curatati si spalati anghinarea, broccoli, apio, prazul, usturoiul, lamaia, orezul. Curatati anghinarea de tulpina lemnoasa si de frunzele exterioare care sunt tari, pana ajungeti la cele care sunt moi si carnoase. De la aceste frunze taiati varfurile care sunt tari, lasati doar partea carnoasa a frunzelor de anghinare. Scobiti cu o lingurita si puful din interiorul acesteia. Va asigurati ca ati curatat toata partea tare si lemnoasa a acesteia si o puneti in apa rece cu o jumatate de lamaie. Taiati apio, usturoiul si prazul rondele subtiri. Puneti in cratita uleiul de masline si cand este incins adaugati usturoiul, prazul si apio feliat. Le lasati sa se rumeneasca putin, amestecind periodic in cratita. Spalati si adaugati in cratita orezul si doua cani de apa si il lasati sa fiarba 5 minute, apoi adaugati sarea si anghinarea la fiert. Lasati compozitia sa fiarba 15 minute, apoi adaugati broccoli spalat si desfacut in buchetele si il lasati sa fiarba 5 minute. Adaugati ardeiul, cimbrul, turmericul si coaja rasa de la jumatatea de lamaie ramasa si omogenizati compozitia. Opriti focul, adaugati piperul rosu si patrunjelul. Sunteti gata! Pofta buna!