Imi plac aceste salate rapide si satioase si imi plac tare mult branzeturile pufoase de la Delaco.

A iesit o combinatie tare buna, mai ales ca am adaugat si niste ardei copt si niste oua fierte si alte cele.

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cat sa fie acoperiti.

Cand se patrund bine la testul cu furculita, scurgem apa si trecem cartofii prin jet de apa rece, apoi ii curatam.

Tocam cartofii in cuburi mai mari, ii punem intr-un vas incapator si presaram sare si piper peste ei.

Scurgem bucatile de ton, de saramura in care au fost conservate si le adaugam peste cartofi.

Adaugam si crema de branza si de asemeni ardeii copti, tocati marunt.

Ceapa o tocam solzisori, iar castraveciorii ii taiem in patru pe lungime, apoi ii feliem subtire.

Adaugam si aceste ingrediente peste cele din vas si amestecam bine totul.

Mai asezonam salata cu sare si piper, apoi adaugam si ouale fierte, taiate mai marunt si le amestecam usor prin salata.

Oprim felii de oua si rondele de ceapa rosie pentru ornat si de asemeni ornam salata cu cateva fire de marar verde.

A iesit ceva bun, bun de tot, care la noi s-a servit ca aperitiv.

Salata se mai poate asezona si cu marar verde tocat si cu frunze de busuioc. Castraveciorii nu se vor scurge de lichidul din ei, pentru a da si o umiditate salatei.