In seara asta am mancat cel mai bun burger din viata mea. A fost atat de bun incat maine o sa fac din nou. :)Amestecam carnea tocata cu o lingurita de ketchup,una de mustar, o jumatate de lingurita de sare si un praf de piper.

Din compozitie formam 3 burgeri si apoi ii lasam la frigider aproximativ 15 minute.

Intre timp taiem ceapa rondele,punem un praf de sare si o lingurita de otet si lasam deoparte.

Pentru maioneaza o sa folosim un galbenus crud si unul uscat.

Punem ulei putin cate putin pana cand maioneza capata consistenta.

Eu am facut cam 2 linguri de maioneza.

Apoi rupem 4 frunze de salata si le amestecam cu maioneza.

Taiem castraveti pe lung.

Prajim baconul in tigaie si apoi il punem deoparte.

Apoi scoatem burgerii si ii punem intr-o tigaie incinsa.

Trebuie lasati cam 2 minute pe fiecare parte,iar apoi ii intoarcem pe celalalta parte si ii ungem cu mustar.

Ii mai lasam 2 minute dupa care ii intoarcem si ii ungem din nou cu mustar.

Scoatem burgerii pe farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval.

Incalzim chiflele in tigaie.

La baza chiflei punem salata cu maioneza,baconul,1 burger,salata de ceapa,castravetii,o foaie de salata verde si putin ketchup, dupa care punem capacul. Pofta buna!!Puneti ceapa in otet balsamic.este mult mai gustoasa.