Antonio Passarelli, cel mai vechi chef bucătar din România, despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. „Tortul miresei e o piesă grea”
Antonio Passarelli are 63 de ani si este cel mai vechi chef din Romania, cu o experienta de zeci de ani in bucatarie. Italianul s-a stabilit din 1990 in Romania, unde si-a deschis cateva restaurante in Banat, la Sannicolau Mare si la Timisoara si a gatit de-a lungul timpului pentru nume mari din tara noastra. []
Sursa: Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Vezi articolul complet pe Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Antitero
Diaspora
Stiri Externe
Vacanta
Bloguri
Horoscop Lunar
Andreea Tonciu
Psd
Accident Margherita
Alegeri
Poze
Eveniment
Asia Express
Monica Gabor
Regional
Arhiva Fapt Divers
Barbatul Care S A Insura Cu O Papusa
Horoscop
Horoscop Chinezesc
Elena Udrea
Bianca Dragusanu
Marius Tuca Show
Cancan News
Meteo
Bucuresti
Politic
Comunitate
Cătălina Isopescu
Cancan
Taclale
Toate din STIRI