Antonio Passarelli, cel mai vechi chef bucătar din România, despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. „Tortul miresei e o piesă grea”
Antonio Passarelli are 63 de ani si este cel mai vechi chef din Romania, cu o experienta de zeci de ani in bucatarie. Italianul s-a stabilit din 1990 in Romania, unde si-a deschis cateva restaurante in Banat, la Sannicolau Mare si la Timisoara si a gatit de-a lungul timpului pentru nume mari din tara noastra. []
Sursa: Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Vezi articolul complet pe Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Taclale
Meteo
Adelina Pestritu
Cornel Nicoară
Filme
Marius Tuca Show
Horoscop Lunar
Laura Cosoi
Prognoza Meteo Pentru Urmatoarele Patru Saptamani
Johnson & Johnson
Crosuri
Trending
Agerpres
Black Friday
Mapamond
Preturi
9 Noiembrie
Bizar
Andreea Tonciu
Csm Bucuresti
Galerie Foto
Avere
Bucuresti
Stiri Interne
Cetatean De Onoare
7 August 2021
Sezonul Alb
Bani
Audio
Angajata Tren Londra
Toate din STIRI