Copilul de 4 ani adus de la Pitesti dupa ce a intrat in coma la stomatolog nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate, a informat, miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru.

S-a efectuat, in prezenta parintilor, ElectroEncefaloGrama, care a aratat lipsa activitatii cerebrale. Copilul respira doar sustinut de aparate, a precizat Raluca Alexandru.

De altfel, inca de marti seara ea preciza ca starea copilului se mentine extrem de grava.

Copilul este internat in reanimare, intubat si ventilat mecanic, starea se mentine extrem de grava, sub tratament de specialitate. Se fac investigatii. Copilul a facut stop cardiorespirator la stomatologie in urma unei anestezii generale si a fost resuscitat local, informa spitalul.

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se fac verificari la clinica stomatologica din Pitesti, unde copilul de 4 ani a intrat in coma dupa o anestezie. In acest caz a fost inceputa si o ancheta a politistilor din Pitesti, fiind deschis un dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa. AGERPRES/(AS - autor: Andreea Rotaru, editor: Claudia Stanescu, editor online: Ada Vilceanu)