Nu doar friptura de 680 de lire sterline se servește cu porția la restaurantul lui Salt Bae, ci și căldura! Renumitul bucătar turc a adopat un sistem de economie în restaurantele sale, iar clienții mănâncă în frig
In ciuda profitului urias inregistrat in ultima perioada, managerii Nusr-Et steakhouse, localul din incinta Park Tower din Knightsbridge, cunoscut pentru mancarurile sale scumpe friptura wagyu de 680 de lire sterline au transmis ca []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Anna Lesko
Andra
Bianca Corches
Magazin
Aeroportul Otopeni
Impozite
Showbiz International
Comunitate
Îps Pimen
Inna
Cultura
Sport
Anm
Poze
Trending
Editorialiștii
Bancul Zilei
Diaspora
Cancan News
Economic
Andreea Esca
Soc
Media
Dezvaluiri
Alegeri
Asistent Medical
Eveniment
Auto
Scoala
O Carte Pe Zi
Toate din STIRI