Nu doar friptura de 680 de lire sterline se servește cu porția la restaurantul lui Salt Bae, ci și căldura! Renumitul bucătar turc a adopat un sistem de economie în restaurantele sale, iar clienții mănâncă în frig
In ciuda profitului urias inregistrat in ultima perioada, managerii Nusr-Et steakhouse, localul din incinta Park Tower din Knightsbridge, cunoscut pentru mancarurile sale scumpe friptura wagyu de 680 de lire sterline au transmis ca []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Beat
Adelina Pestritu
Diaspora
7 August 2021
Alina Puscau
Crosuri
Arhiva Actualitate
Andreea Balan
Auto
Bianca Dragusanu
Cutremur
Exclusiv
Economic
Viata Sanatoasa
9 Noiembrie
Showbiz International
Bancul Zilei
Cadouri De Paste
Shopping
Andra
Sport
Asia Express
Accident
18 Mai
Fonduri
Daniel Băluță
Alte Sectiuni
Pensii
Cornel Nicoară
Coronavirus Romania 15 Iulie
Toate din STIRI