Fotbalistul echipei Dinamo, Robert Moldoveanu, a declarat, joi, la casele de bilete ale stadionului din oseaua tefan cel Mare, ca pentru derby-ul cu FCSB s-au vandut deja 15.000 de bilete si ca ar fi frumos sa aiba si adversarii galerie la aceasta partida.

Eu zic ca o sa fie stadionul plin, pana acum am inteles ca s-au vandut 15.000 de bilete, ii asteptam in numar cat mai mare sa fie alaturi de noi. Ar fi frumos sa aiba si FCSB galerie, sa fie ca pe vremuri, dar vom vedea ce va fi, a declarat Moldoveanu.

Jucatorul dinamovist spune ca la un astfel de meci toti fotbalistii sunt motivati, si ca nu conteaza foarte mult pozitia in clasament: Sunt emotii mari pentru ca este un derby si orice jucator de fotbal si-ar dori sa joace macar o data. Eu sunt foarte suparat ca din nou am ratat play-off-ul, dar trebuie sa mergem mai departe si sa muncim mai mult. Pentru un jucator este foarte important un derby pentru ca il vede o tara intreaga. La astfel de meciuri nu trebuie sa te mai motiveze nimeni, sunt fanii care te imping de la spate, singur te motivezi. Noi cred ca vom fi mai puternici, doar nu o sa zic Steaua. i ma bazez pe jocul de echipa, clasamentul nu ne ajuta, dar la un derby te motivezi altfel. Pentru noi este un obiectiv Cupa Romaniei acum si speram sa o castigam. Mi-as dori sa jucam cu FCSB in finala.

Jucatorii dinamovisti Ante Puljic, Valentin Lazar, Ricardo Grigore si Robert Moldoveanu au fost prezenti joi la casele de bilete ale stadionului din oseaua tefan cel Mare unde au vandut bilete la derby si au acordat autografe fanilor.

Partida Dinamo - FCSB, din cadrul etapei a 25-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:00, pe Arena Nationala.

AGERPRES (A-autor: Adrian one, editor: Mihai enea, editor online: Ady Ivascu)