Primaria Sighisoara a anuntat, joi, ca mestesugarii locali isi pot valorifica talentul printr-un site creat special pentru ei, care le permite sa isi vanda produsele prin intermediul marketingului modern in mediul on-line.

Avand in vedere importanta mestesugurilor traditionale pentru identitatea culturala, avantajele reprezentate de prezervarea modului de viata traditional, cresterea interesului pentru practicarea si/sau consumarea mestesugurilor traditionale, fapt care le-ar sustine perpetuarea, Municipiul Sighisoara informeaza mestesugarii sighisoreni cu privire la oportunitatea de dezvoltare economica si sociala la nivel local. In luna ianuarie 2020 a fost lansat site-ul artizani.eu, din dorinta de a valorifica talentul individual exprimat prin lucrul cu mainile, printr-o sustinere activa a artizanilor si prin utilizarea tehnicilor de marketing modern in mediul on-line si nu numai, a anuntat Primaria Sighisoara, intr-un comunicat de presa.

Prin publicarea creatiilor pe site-ul artizani.eu, a aratat municipalitatea, mestesugarii locali vor avea acces la o piata vizibila la nivel national, iar pentru suportul pe care site-ul il ofera, mestesugarul plateste doar comision pe comenzile primite pe aceasta cale. AGERPRES / (AS - autor: Dorina Matis, editor: Marius Fratila, editor online: Gabriela Badea) Foto: (c) www.sighisoara.org.ro