Masa de Revelion 2025. Rețeta simplă și rapidă de creveți flambați cu coniac, usturoi și pătrunjel pentru musafirii care iubesc fructele de mare
O reteta originala din nordul Italiei excelenta pentru masa de Revelion va fi adorata de toti musafirii care iubesc fructele de mare. Prin famblarea lor cu coniacul, crevetii devin gustosi si au o aroma deosebita. []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
1 Iunie
Antonia
Activitate Vulcanica
Bacau
Declaratii
Crosuri
Diverse
O Carte Pe Zi
Regional
Arhiva Actualitate
Black Friday
Cezar Osiceanu
Showbiz Intern
Showbiz
Stiri
Horoscop Dragoste
Andreea
Delia
Digisport
Andreea Balan
Social
Gina Pistol
Sport
Taxe
Accident Margherita
Bbc News - Europe
Cancan News
Povesti Celebre
Sex
Asia Express
Toate din STIRI