Conducerea Partidului Miscarea Populara (PMP) Vaslui a anuntat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatiunea va avea candidati proprii in toate orasele si municipiile si in majoritatea comunelor din judet.

Secretarul Organizatiei Judetene PMP Vaslui, Maricel Gangu, a precizat ca in localitatile in care partidul nu va avea candidati proprii se au in vedere anumite aliante electorale, in vederea sustinerii unor candidati de dreapta care au sanse sa castige.

Avem sanse sa avem candidati in aproximativ 70 de unitati administrativ-teritoriale. Mai raman ceva comune in care nu vom avea candidati pentru ca vom sustine candidati de la alte partide de dreapta, bineinteles, fara PSD si Pro Romania. Nu excludem o alianta cu ALDE, pentru ca este un partid de dreapta, ideologia este de dreapta. Bine, ca este struto-camila este cu totul altceva. Eu sunt un om de dreapta, nu am cum sa devin la anii astia struto-camila, a declarat Maricel Gangu.

Presedintele PMP Barlad, Romulus Buhaescu, le-a cerut tuturor membrilor de partid sa comunice foarte mult cu alegatorii, sa stea in randul lor si sa se faca auziti. intim sa fim a treia forta politica pentru a aduce schimbarea mult asteptata. Promovam in toate unitatile administrativ-teritoriale pe care le avem in judetul Vaslui oameni implicati, chibzuiti si orientati spre rezultate, promovam oameni care vor lasa ceva in urma lor dupa ce vor fi patru ani la primarie. Le-am transmis candidatilor ca impreuna cu ceilalti colegi este momentul in care noi, cei de la PMP, trebuie sa ne facem vazuti. Trebuie sa ajungem in primarii, trebuie sa ajungem in consilii, pentru ca numai asa putem sa aduce bunastarea sociala si economica a cetatilor pe care dorim sa le conducem, a subliniat Buhaescu.

Vicepresedintele PMP Vaslui si coordonatorul campaniei electorale de la alegerile locale, Marian Popa, a afirmat ca partidul nu va duce in perioada urmatoare o lupta care sa includa atacuri la persoana sau lansarea unor promisiuni desarte, ci se va baza pe prezentarea unor programe sustenabile in fata alegatorilor, dar si pe evidentierea unor nerealizari ale contracandidatilor, acolo unde este cazul. AGERPRES / (A - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Fratila, editor online: Alexandru Cojocaru)