Un barbat de 40 de ani care a muncit intr-un restaurant chinezesc din Italia a fost internat la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Satu Mare in noaptea de sambata spre duminica, initial fiind suspect de coronavirus, insa medicii au exclus ulterior aceasta suspiciune, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Constantin Demian, pentru AGERPRES.

Se exclude categoric suspiciunea de prezenta a coronavirusului, nu se incadreaza in tabloul clinic. Din spusele barbatului, a lucrat in Italia la un restaurant chinezesc, patronii au plecat in China. In microbuz spre casa a inceput sa tuseasca. Are o viroza respiratorie cu alura gripala, suspect de pneumonie, a declarat reprezentantul Spitalului Judetean de Urgenta din Satu Mare.

Barbatul de 40 de ani nu a fost internat initial si a fost lasat acasa, insa la presiunile familiei a fost internat la sectia de Boli Infectioase, fiind izolat. AGERPRES / (AS - autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Fratila, editor online: Anda Badea)