Avertismentul pe ecran apare aproape intotdeauna in cel mai nepotrivit moment: Memoria telefonului este aproape plina . Reactia instinctiva a celor mai multi utilizatori este sa deschida imediat galeria foto si sa stearga zeci sau sute de cadre vechi, convinsi ca acestea raman in siguranta in contul de stocare online. In realitate, acest obicei reprezinta cea mai rapida cale de a pierde definitiv fotografii valoroase, relateaza site-ul Blic, parte a grupului Ringier.