Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a declarat, duminica, in conferinta de presa de dupa partida cu FCSB, castigata cu 2-1, ca jucatorul Valentin Lazar a fost cheia acestei victorii, despre care nu poate spune ca a salvat sezonul formatiei sale dupa ce a ratat calificarea in play-off-ul Ligii I.

Sunt fericit, am facut un joc bun. Cheia acestui joc a fost Lazar (n.r. - autorul golului victoriei), care a intrat foarte bine in meci. Nu am fost surprins de modul in care FCSB a jucat. Au o echipa buna din punct de vedere ofensiv si au jucat asa cum ma asteptam, asa ca nu am fost surprins deloc. Nu stiu daca sezonul e salvat de aceasta victorie. Pentru ca mai este de jucat din acest sezon. Nu ma asteptam ca Sin sa marcheze un asemenea gol. Fiecare jucator are sansa lui de a juca, a declarat Uhrin Jr.

Tehnicianul ceh s-a aratat bucuros de faptul ca echipa sa a reusit sa-i multumeasca pe fanii care au venit in numar mare la stadion: Acel egal din tur a fost de asemenea un joc frumos, dar azi a fost mai bine. Pentru ca suporterii ne-au impins de la spate si am fi putut marca mai multe goluri daca nu am fi fost egoisti. Dar eu sunt fericit pentru toata lumea. Ma bucur ca am reusit sa ii facem fericiti pe suporteri. Cheia viitorului clubului Dinamo nu este la mine, ci la proprietari. Echipa Dinamo are cei mai buni suporteri, asta stiu cu siguranta. In rest totul este dificil.

Uhrin Jr a precizat ca starea jucatorului Slavko Perovici, accidentat in timpul partidei, este buna, dar s-a temut atunci cand acesta a cazut pe teren.

Starea lui Slavko Perovic este buna. A suferit o comotie, sper ca va fi in regula. M-am temut cand l-am vazut intins pe teren. Nu se stie niciodata ce se poate intampla la o asemenea faza, a mai spus Dusan Uhrin Jr.

Antrenorul dinamovist nu a depasit inca momentul infrangerii cu FC Voluntari cand echipa sa a pierdut sansa de a se califica in play-off-ul Ligii I, si spune ca acum obiectivul a ramas castigarea Cupei Romaniei: Am fost foarte dezamagit ca am pierdut in fata celor de la FC Voluntari. Nu am facut un joc slab, dar nu am reusit sa marcam din ocaziile pe care le-am avut. Dar nu sunt multumit pentru ca nu vom juca in play-off. Optiunea noastra acum ramane Cupa Romaniei, ne dorim sa castigam trofeul. Nu va fi usor, dar vom vedea. Vom merge la Medias sa castigam. Daca vad ca unii jucatori nu vor fi concentrati la acest meci nu ii voi trimite in teren.

Echipa de fotbal Dinamo a castigat, duminica seara, cu scorul de 2-1 (1-1), partida cu FCSB disputata pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a 25-a a Ligii I.

AGERPRES (A-autor: Adrian one, editor: Marius one, editor online: Alexandru Cojocaru) Cititi si: * Fotbal: Incidente intre suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB * Fotbal: Florin Tanase (FCSB) - Nu ne-am gandit nicio secunda ca vom pierde cu Dinamo * Fotbal: Bogdan Vintila (FCSB) - Nu e usor de digerat o infrangere cu Dinamo * Fotbal - Liga I: Dinamo a invins-o pe FCSB cu 2-1 * Fotbal: Razvan Oaida (FCSB) - Nu avem nicio scuza ca am pierdut cu Dinamo * Fotbal: Cristian Balgradean (FCSB) - Dupa aspectul jocului nu cred ca meritam foarte mult