Adult Swim Games si studioul japonez Soleil Games au dezvaluit un nou joc bazat pe populara serie de desene animate Samurai Jack. Numit Samurai Jack: Battle Through Time, acesta urmeaza sa fie lansat pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si PC in vara acestui an.

Actiunea din Samurai Jack: Battle Through Time va avea loc inaintea bataliei finale dintre Jack si Aku, acesta din urma pacalindu-l pe erou si tinandu-l prizonier in diferite ere ale istoriei omenirii. Jack va trebui sa lupte pentru a scapa din aceste capcane temporale si pentru a ajunge sa-l infrunte si sa-l invinga pe Aku.

Povestea jocului a fost scrisa de Darrick Bachman, scenaristul principal al seriei animate realizate de Genndy Tartakovsky, iar gameplay-ul din Samurai Jack: Battle Through Time va fi familiar fanilor action si hack n slash, Jack urmand sa aiba la dispozitie o varietate mare de arme melee si ranged.

Mentinerea stilului artistic caracteristic serialului animat a fost o prioritate pentru Soleil Games, un mic studio japonez, format din veterani ce au lucrat la seriile Ninja Gaiden si Dead or Alive.

Samurai Jack: Battle Through Time este asteptat in vara lui 2020, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si PC. Articol original Samurai Jack: Battle Through Time, un nou joc bazat pe popularul serialul animat, de pe site-ul go4games.ro