GeForce Now este cel mai nou serviciu de game streaming de pe piata, fiind oferit de NVIDIA sub o forma usor diferita de cele practicate de concurenta: nu esti fortat sa achizitionezi inca o data jocurile pe care le detii deja pe PC, poti incerca prin intermediul serverelor GeForce Now titlurile din biblioteca personala de Steam, Epic Games Store, Uplay etc.

Vestea buna este ca, inainte sa investeasca intr-un asemenea serviciu, oricine poate incerca NVIDIA GeForce Now complet gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul aici si sa faceti click pe butonul Join Now . Veti fi apoi invitati sa optati pentru unul dintre cele doua planuri pe care NVIDIA le ofera in prezent pentru GeForce Now: Free sau Founders.

Planul Free este gratuit, insa impune si anumite limitari: sesiunile de joc pot dura maximum o ora, iar, in cazul in care serverele NVIDIA sunt aglomerate, abonatii Free nu vor beneficia de prioritate la conectare in fata celor care aleg planul platit. Founders, in schimb, elimina aceste...