Am creat acest joc pentru Arcade Clasic Gem, e un joc similar cu jocul clasic Pacman joc arcade, dar cu propriul meu amestec se adauga la acesta.

Am incercat sa-i dea un autentic arcade aspectul si stilul cu test de meniuri, virtual switch-uri dip si Mame-stil de meniu pentru a schimba controalele si setarile de joc in cazul in care cineva a placut sa-l adaugati la un cabinet.(Nu am fost capabil sa-l testeze intr-un real mame cabinet mine deci, daca va place incercat-o pentru tine, te rog lasa-ma sa stiu cum arata si se simte, tweet-mi o poza de functionare, daca poti. LW Creatii pe Twitter), mi-ar placea sa-l vad de lucru pe un adevarat cabinet.

In prezent, in versiunea 1.10 are doar comenzile de la tastatura, dar eu scopul de a adauga pad joc intr-un viitor update, am adaugat fructe de transport care apar aleatoriu, precum si timp suplimentar camionete, patru rai, care sunt destul de prost si, uneori, chiar a obtine blocat si 2 jucator in acelasi timp.

Se salveaza de asemenea, scoruri mari, dar nu permite in prezent numele de intrare ca am avut unele probleme de punere in aplicare un nume de intrare fara a fi nevoie sa fie scris cu tastatura.

Sunt, de asemenea, face unele de continut bonus pentru a merge impreuna cu joc, inclusiv un mic digitala manual de proprietar, acestea vor fi descarcari optionale ar trebui sa le doriti.