Detalii Cornulete Bicolore (Diana)
Se amesteca laptele, uleiul, ouale, praful de copt, drojdia, zaharul iar apoi adaugam faina pana obtinem un aluat elastic, care nu se mai lipeste de maini, dupa care se lasa la crescut. Dupa ce creste, se imparte coca in 2 parti egale, iar intr-una dintre ele se adauga cacao si se amesteca bine de tot. Dupa care se lasa inca cc 30 minute la crescut. Dupa cele 30 minute, fiecare coca se imparte in 8 parti egale. Se ia pe rand, 2 bucati de diferite culori, se intind cu sucitorul si se taie in 8 parti. Luam pe rand o bucata de aluat alb iar peste il suprapunem pe cel negru. Atentie!!! Distanta dintre ele trebuie sa fie de aproximativ un deget ca un cornulet sa aiba un aspect frumos, dupa care se aseaza in tava si se baga la cuptor. Cand observati ca s-au inrosit deasupra, le puteti scoate afara. Dupa ce se racesc putin, le puteti baga in siropul de zahar dupa care le asezati pe tava.
Se amesteca laptele, uleiul, ouale, praful de copt, drojdia, zaharul iar apoi adaugam faina pana obtinem un aluat elastic, care nu se mai lipeste de maini, dupa care se lasa la crescut. Dupa ce creste, se imparte coca in 2 parti egale, iar intr-una dintre ele se adauga cacao si se amesteca bine de tot. Dupa care se lasa inca cc 30 minute la crescut. Dupa cele 30 minute, fiecare coca se imparte in 8 parti egale. Se ia pe rand, 2 bucati de diferite culori, se intind cu sucitorul si se taie in 8 parti. Luam pe rand o bucata de aluat alb iar peste il suprapunem pe cel negru. Atentie!!! Distanta dintre ele trebuie sa fie de aproximativ un deget ca un cornulet sa aiba un aspect frumos, dupa care se aseaza in tava si se baga la cuptor. Cand observati ca s-au inrosit deasupra, le puteti scoate afara. Dupa ce se racesc putin, le puteti baga in siropul de zahar dupa care le asezati pe tava. In aluat puteti adauga rahat, iar deasupra, dupa ce le imbaiati in siropul de zahar, puteti sa le acoperiti cu cocos pentru un aspect mai frumos si un gust mai bun. Depinde de preferinte. Pofta buna!