Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racit Crema: Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, se lasa la racit, se bate frisca si se amesteca cu budinca. Blatul se taie in forma de inima Inimioarele se taie in doua, se umplu cu crema, marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos Se lasa la rece cateva ore!Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racit Crema: Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, se lasa la racit, se bate frisca si se amesteca cu budinca. Blatul se taie in forma de inima Inimioarele se taie in doua, se umplu cu crema, marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos Se lasa la rece cateva ore!