Gaming-ul nu este tocmai cel mai accesibil hobby din punct de vedere financiar, achizitia componentelor adecvate pentru PC sau a unei console dedicate jocurilor video reprezentand un efort, chiar si pentru cei mai instariti. Insa nu mereu trebuie sa cheltui o avere pe o consola, existand si posibilitatea de-a o cumpara la mana a doua, de pe un site specializat de tipul olx.ro.

Mai mult, avand in vedere ca ne apropiem cu pasi rapizi de sfarsitul acestei generatii de console, PlayStation 5 si Xbox Series X urmand sa-si faca aparitiile in preajma sarbatorilor de iarna ale acestui an, varianta unei console second hand ar fi chiar de preferat, o asemenea solutie fiind ideala pentru a parcurge titlurile exclusive pe care le-ati ratat, fara sa solicitati prea mult buzunarul.

Asadar, manati de acest impuls, am rascolit olx-ul pentru a gasi cea mai ieftina consola PlayStation 4 disponibila in acest moment. Ne-am limitat doar la aparate functionale si echipate cu accesoriile necesare, care, odata cumparate, pot fi folosite imediat pentru a rula un joc, fara reperatii sau alti pasi suplimentari. i am dat peste aceasta oferta: un PlayStation 4 cu hard disk de 1TB, direct din Buhaceni, judetul Botosani. Vanzatorul este Richard, care promite ca acest PS4 vine insotit de un cont cu PlayStation Plus activat pana in luna decembrie, precum si de mai...