Wired Productions a dezvaluit un nou thriller cu elemente supranaturale: Those Who Remain, cea mai noua creatie a studioului indepepedent Camel 101.

Actiunea jocului va fi plasata in orasul Dormont, o asezare aflata la granita dintre realitate si partea intunecata, afectata de faptele savarsite de locuitorii sai. Jucatorii vor intra in pielea lui Edward, un barbat a carui viata perfecta incepe sa se naruie. In incercarea de a-si salva casnicia si familia, acesta trebuia sa supravietuiasca ororilor din Dormont.

Those Who Remain va propune o abordare first person a genului adventure, cu o poveste tensionata, demna de orice thriller care se respecta, cu o atmosfera apasatoare si elemente de horror psihologic.

Those Who Remain va fi disponibil incepand cu 15 mai 2020, in versiuni digitale pentru PlayStation 4, Xbox One si PC (Steam), la un pret echivalent cu 19,99 .

Colectionarii vor putea gasi si pachetul fizic Those Who Remain Deluxe Edition pentru PS4 sau PC, ce va include, pe langa jocul propriu-zis, si revista de benzi desenate Those Who Remain: Lights Out , un prequel pentru povestea din joc. De asemenea, o editie pentru Nintendo Switch se afla in dezvoltare, aceasta urmand sa fie lansata mai tarziu, in vara acestui an. Articol original Those Who Remain, un nou thriller-adventure cu elemente horror, de pe site-ul go4games.ro