Epic Games Store incepe weekend-ul oferind doua noi jocuri gratuite: de aceasta data, pana pe 12 martie 2020, puteti descarca gratuit titlurile pentru PC Offworld Trading Company si GoNNER.

Offworld Trading Company este un joc de strategie izvorat din mintea creativa a lui Soren Johnson, lead designer-ul foarte popularului Civilization IV. In acest joc, planeta Marte a fost colonizata, iar corporatiile-mamut de pe Pamant se confrunta pentru controlul acestei noi piete de desfacere.

GoNNER este un platformer generat aleatoriu, cu elemente roguelike si o dificultate pe masura. Jocul a fost realizat de studioul independent Art in Heart, si spune povestea prieteniei dintre Ikk, Moarte si o balena spatiala numita Sally.

GoNNER poate fi descarcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 12 martie 2020, accesand acest link aici si apasand butonul marcat Get . Pentru jocul Offworld Trading Company, accesati link-ul aici apasati butonul See Editions si apoi selectati Get din dreptul editiei de baza a jocului. Articol original Offworld Trading Company si GoNNER, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro