Good Old Games, in colaborare cu Warner Bros. Interactive Entertainment, a relansat clasicul joc de lupte Mortal Kombat 4 prin intermediul serviciului GOG. Acest titlu beneficiase de o versiune de PC lansata la finele anilor 90, insa aceasta nu mai era compatibila cu configuratiile de PC si sistemele de operare actuale si nu mai era disponibila spre achizitie nicaieri.

Noua versiune oferita de GOG include optimizari pentru hardware-ul si software-ul modern, inclusiv emularea rutinelor 3dfx Glide folosite de acceleratoarele 3D din gama Voodoo, secventele cinematice originale (introducerea si finalurile fiecarui personaj in parte), precum si intreaga coloana sonora a jocului.

Mortal Kombat 4 este primul joc 3D al seriei, fiind lansat in 1997 in salile de cabinete arcade, editiile pentru PlayStation, Nintendo 64 si PC facandu-si aparitiile in vara anului 1998.

Mortal Kombat 4, in editia sa revizuita, este disponibil acum prin intermediul GOG la un pret echivalent cu 5,99$. Articol original Mortal Kombat 4, relansat prin intermediul GOG, de pe site-ul go4games.ro