Capcom a anuntat ca noul remake Resident Evil 3 urmeaza sa primeasca o versiune demo, ce va fi disponibila in mod gratuit joi, 19 martie 2020, atat pe PC (prin intermediul Steam), cat si pentru consolele PlayStation 4 si Xbox One.

Denumit Resident Evil 3: Raccoon City Demo, acest demo va permite jucatorilor sa incerce o portiune din jocul final, in pielea eroinei Jill Valentine, colaborand cu Carlos Oliveira si Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.

B.

C.

S.) in incercarea de a evacua populatia civila din Raccoon City. In tot acest timp, mutantul Nemesis, creat pentru a fi o veritabila arma biologica, se va afla pe urmele eiCei care duc la bun sfarsit acest demo vor fi rasplatiti cu un nou trailer cinematic, versiunea demo pentru Resident Evil 3 urmand sa fie disponibila pe 19 martie, incepand cu ora 6:00 dimineata pe Xbox One, respectiv ora 19:00 pe Steam si PlayStation 4.

De asemenea, mai tarziu in cursul acestei luni, jucatorii vor putea participa la o sesiune open beta pentru Resident Evil Resistance, componenta multiplayer din remake-ul Resident Evil 3. Resistance propune o formula de multiplayer asimetric 4 vs. 1, iar sesiunea beta le va permite jucatorilor sa intre fie in pielea lui Daniel Fabron, unul dintre cei patru tartori din joc, care va supune supravietuitorii experimentelor sale sadice, fie in rolurile a patru dintre cei sase supravietuitori, ce trebuie sa scape din acest infern. Beta-ul Resident Evil Resistance va fi disponibil incepand cu 27 martie 2020, ora 9:00 (pentru PS4 si Xbox One), respectiv ora 19:00 (pe Steam), si va putea fi accesat pana pe 3 aprilie, atunci cand va deveni disponibila versiunea completa a jocului Resident Evil 3.

Resident Evil 3 este asteptat pe 3 aprilie 2020, in editii pentru PlayStation 4, Xbox One si PC (Steam). Articol original Demo pentru Resident Evil 3, Open Beta pentru Resident Evil Resistance, de pe site-ul go4games.ro