Dupa cum fusese promis, Capcom a lansat versiunea demonstrativa pentru remake-ul Resident Evil 3. Aceasta este disponibila acum, in mod gratuit, pentru consolele Xbox One si PlayStation 4, prin intermediul magazinelor digitale aferente fiecarei console, urmand sa fie lansata si pe PC, prin intermediul Steam, in cursul zilei de astazi.

Pentru a descarca demo-ul Resident Evil 3 pentru PlayStation 4, urmati link-ul de mai jos (aveti nevoie de un cont activ pentru PlayStation Network):Resident Evil 3 Demo PlayStation 4 Download (click pe butonul Try Free Demo )Denumit Resident Evil 3: Raccoon City Demo, acest demo permite jucatorilor sa incerce o portiune din jocul final, in pielea eroinei Jill Valentine, colaborand cu Carlos Oliveira si Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.

B.

C.

S.) in incercarea de a evacua populatia civila din Raccoon City. In tot acest timp, mutantul Nemesis, creat pentru a fi o veritabila arma biologica, se afla pe urmele ei Cei care duc la bun sfarsit acest demo vor fi rasplatiti cu un...