Campania de reduceri a celor de la Good Old Games continua, aceasta urmand sa fie valabila pana la 30 martie 2020 (inclusiv). Pentru a incuraja oamenii sa exploreze catalogul de reduceri, dar si sa stea in casa in incercarea de a evita raspandirea coronavirusului, GOG ofera un nou joc gratuit: Mable and The Wood.

Mable and The Wood propune un nou tip de abordare pentru formula Metroidvania, folosita de atatea jocuri clasice. Spre deosebire de acestea insa, in Mable and The Wood, pentru te putea deplasa si lupta impotriva inamicilor, trebuie sa utilizezi puterile dobandite de la adversarii deja doborati. Adaugati si grafica cu aspect retro, iar Mable and The Wood ar trebui sa va tina ocupati cateva ore bune.

Mable and The Wood poate fi descarcat gratuit accesand prima pagina a site-ului GOG.com, facand scroll in jos si apasand butonul Get it FREE de pe banner-ul inscriptionat cu numele jocului.

Grabiti-va insa: Mable and The Wood nu va mai fi disponibil in mod gratuit pe GOG.com decat pentru urmatoarele 29 de ore (de la publicarea acestui articol)! Articol original Mable and The Wood, joc gratuit oferit de GOG, de pe site-ul go4games.ro