Ubisoft se alatura initiativei de a tine oamenii in case, avand in vedere restrictiile impuse de autoritati impotriva pandemiei de COVID-19, oferind fanilor o serie de jocuri gratuite.

In fruntea listei se afla Child of Light, un RPG clasic cu o prezentare 2D, plina de farmec si inocenta, ce aminteste de povestile copilariei. Jocul relateaza aventurile Aurorei, fiica ducelui de Austria, care cade victima unei vraji misterioase si devine captiva in cadrul unui vis. Pentru a se putea intoarce in lumea ei, copila cu parul de foc trebuie sa readuca pe cerul din Lemuria stelele, Luna si Soarele, furate de o vrajitoare malefica. Puteti adauga Child of Light gratuit in cadrul bibliotecii dvs. de titluri de pe Uplay pana pe 28 martie 2020, la ora 15:00.

De asemenea, Ubisoft mai pune la dispozitia doritorilor un weekend gratuit pentru recentul Tom Clancy sGhost Recon Breakpoint (26 30 martie 2020, atat pe PC, cat si pe consolele PlayStation 4 si Xbox One), precum si alte titluri gratuite Rabbids Coding si Might & Magic: Chess Royale , dar si o serie de versiuni demo si trial (Trials Rising, The Crew 2, Tom Clancy sGhost Recon Wildlands, Tom Clancy sThe Division).

Toate aceste pot fi descarcate gratuit accesand pagina aici si selectand jocul dorit. Articol original Ubisoft ofera jocuri gratuite pe timp de carantina: Child of Light, Rabbids Coding, Ghost Recon Breakpoint si altele, de pe site-ul go4games.ro