In aceste vremuri tulburate, in care majoritatea dintre noi suntem blocati in propriile case, Internetul a devenit absolut vital, constituind principalul mijloc de comunicare cu prietenii si familia, o importanta sursa de divertisment gratie serviciilor de streaming de filme, seriale si muzica, dar si datorita jocurilor video pe care le rulam zilnic.

Pe langa acestea insa, Internetul a devenit obligatoriu si pentru cei care isi desfasoara activitatile profesionale de acasa, teleconferintele fiind folosite, in aceste zile, mai des ca niciodata.

Sony Interactive Entertainment (compania responsabila pentru seria de console PlayStation) a anuntat ca lucreaza impreuna cu furnizorii de servicii din Europa pentru a pastra reteaua de Internet functionala pentru toata lumea, indiferent de scopul in care aceasta este folosita.

Astfel, posesorii de console PlayStation s-ar putea sa experimenteze viteze mai scazute de download de pe PlayStation Network, insa stabilitatea jocurilor multiplayer online nu ar trebui sa fie afectata.

Sony nu este singura companie care a luat masuri in acest sens, atat Netflix, cat si YouTube aplicand restrictii de calitate ale clipurilor video redate prin intermediul acestor servicii. Articol original Sony micsoreaza vitezele de download pentru consolele PlayStation pentru a mentine Internetul functional in Europa, de pe site-ul go4games.ro