Se pare ca Electronic Arts si Nintendo nu au avut cea mai buna relatie, publisher-ul evitand sa-si publice jocurile importante pentru consola Nintendo Switch, cu exceptia titlurilor FIFA anuale, si acelea numai in editii Legacy (doar cu loturile echipelor aduse la zi), bazate pe FIFA 18 (primul titlu al seriei care si-a facut aparitia si pe Nintendo Switch).

Totusi, aceste neintelegeri sunt pe cale de a fi rezolvate, Electronic Arts anuntand ca Burnout Paradise Remastered, editia remasterizata a faimosului joc de curse realizat de Criterion, va fi disponibil, in cursul anului 2020, si pentru Nintendo Switch.

Adaptarea pentru Nintendo Switch a fost realizata de Stellar Entertainment si va include, pe langa jocul de baza, nu mai putin de opt pachete de continut suplimentar: Big Surf Island, Party Pack, Burnout Bikes, Boost Special, Legendary Cars, Cagney Update, Toys si Cops & Robbers Pack. De asemenea, Burnout Paradise Remastered pentru Switch va rula la 60 de cadre pe secunda si va oferi suport pentru comenzile efectuate prin atingerea ecranului tactil al consolei.

Burnout Paradise Remastered pentru Nintendo Switch va fi lansat in cursul anului 2020. Editia remasterizata este deja disponibila pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Articol original Burnout Paradise Remastered va primi o editie portabila , de pe site-ul go4games.ro